Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nordsjælland

Tirsdag d. 9. januar 2007

PRESSEMEDDELELSE


08.01.2007
Nordsjælland Håndbold forstærker sig med øjeblikkelig virkning…

Nordsjælland Håndbold har med øjeblikkelig virkning forstærket klubbens herrehold i 1. division. For yderligere at understrege ambitionen om en hurtig tilbagevenden til håndboldligaen, er Morten Slundt hentet hos Roskilde Håndbold på en aftale gældende for 2 ½ år.
Nordsjælland Håndbold udtaler:
Morten Slundt er en spændende ung spiller med potentiale til mere end 1. division. Morten har tidligere optrådt for Hillerød, som nu er en del af Nordsjælland Håndbold. Det er derfor en glæde at kunne byde Morten velkommen tilbage. Morten kan spille venstre back, men det er primært rollen som playmaker der er tiltænkt Morten i Nordsjælland Håndbold. Desuden er Morten en dygtig forsvarsspiller. Morten har et stykke tid været en spiller vi gerne ville tilknytte med virkning fra den kommende sæson, som en af to spilstyrere på holdet, og da chancen bød sig for at tilknytte Morten allerede nu slog vi til. Der er således tale om en både kortsigtet men også langsigtet investering som forhåbentlig bærer frugt i form af oprykning til håndboldligaen.
Morten Slundt udtaler:
Da chancen bød sig for at komme til Nordsjælland Håndbold med øjeblikkelig virkning, var det en mulighed jeg ikke kunne sige nej til. Mine ambitioner går helt klart i retning af at spille liga og i den forbindelse passer Nordsjælland Håndbold godt til mig.
Det er en klub med ambitioner og det er mit indtryk at der er styr på tingene i klubben, hvilket er af afgørende betydning for at kunne præstere på banen.
Jeg glæder mig meget til at være en del af den satsning man har startet op i klubben. Nordsjælland som region bør have et håndboldhold i toppen af dansk herrehåndbold, og her står, som jeg ser det, Nordsjælland Håndbold med gode muligheder for at tage teten.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Jannik Frederiksen, Direktør: 2127 3697
Henrik Kronborg, cheftræner: 2972 9353
Morten Slundt, spiller: 2190 1989


Med venlig hilsen


Nordsjælland Håndbold