Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Cykling

Tirsdag d. 26. september 2006

Christian Andersen ny sportsdirektør hos Team Designa Køkken
Med 1 uge tilbage af den danske cykelsæson, er Team Designa Køkken allerede i gang med at styrke holdet og organisationen til 2007-sæsonen.

I forbindelse med at holdet pr. 15. august 2006 startede Silkeborg Cykle College, har det været nødvendigt at styrke organisationen. Holdets nuværende sportsdirektør Kim Foldager overtager således ledelsen af college, samtidig med at han vil varetage den daglige administration af holdet.

Som sportsdirektør ansættes Christian Andersen, der kommer fra en lignende stilling hos Team Barloworld-Valsir, hvor han har været sportsdirektør i 2005 og 2006.

Christian Andersen har tidligere været sportsdirektør for Team CSC, hvor han også sluttede sin aktive karriere som professionel cykelrytter.

Christian Andersen udtaler om sit skifte:
"Jeg glæder sig rigtigt meget til at tiltræde som sportsdirektør den 1. januar 2007 for Team Designa Køkken og ser store udviklingsmuligheder for holdet.
Jeg tror og håber, at jeg med min internationale erfaring kan bidrage til holdets positive udvikling, således at holdet kan komme længere frem på såvel den nationale- som internationale scene."

Christian Andersens karriereforløb:

2007 sportsdirektør Team Designa Køkken
2006 sportsdirektør Team Barloworld-Valsir
2005 sportsdirektør Team Barloworld-Valsir
2004 sportsdirektør Team CSC
2003 sportsdirektør Team CSC
2003 sportsdirektør Team CSC
2002 sportsdirektør Team CSC
2001 sportsdirektør Team CSC-Tiscali

Kim Foldager glæder sig til at være mere hjemme end det har været tilfældet som sportsdirektør og udtaler:
"Jeg har haft en utrolig spændende sæson som sportsdirektør for Team Designa Køkken, men har også efter mit første år som fuldtidssportsdirektør indset, at mine interesser og mit fokus i endnu højere grad ligger indenfor teamets nye cykellinie under Silkeborg Sports College samt den daglige administration af teamet. I den forbindelse er jeg glad for, at vi har fået mulighed for at ansætte Christian Andersen og dermed løfte teamet yderligere et niveau."

Holdet er nu parat til for alvor at indlede forhandlingerne med såvel nuværende ryttere, som med nye spændende rytteremner!


Med venlig hilsen

Jørgen Foder
Manager
Tlf. +45 21 70 39 50

Team Designa Køkken
Søholthuset
Ansvej 110
DK-8600 Silkeborg

www.team-designa-koekken.dk