Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Viborg fF

Onsdag d. 19. juli 2006

Et-års kontrakt til Zewe
Viborg F.F. har tegnet en et-årig kontrakt med den amerikanske allround-spiller Joe Zewe.

23-årige Joe Zewe får det næste år rig lejlighed til at smage på fodbolden i Danmarks bedste fodboldrække.

Den amerikanskfødte allroundspiller har netop sat sit navnetræk på en et-årig kontrakt med Viborg F.F. efter længere tids prøvetræning på Kirkebækvej.

Joe Zewe har dog før sin ankomst til Viborg F.F. vist, at han kan skabe uro i et SAS Liga-forsvar. Senest da amerikaneren scorede det enlige mål for B1909 i fynboernes exit fra pokalturneringen mod Esbjerg tilbage i marts måned i år.

Den senere tids prøvetræning på Kirkebækvej har dog givet Joe Zewe mod på mere på den fodboldmæssige front. Han ser derfor frem til skiftet fra 2. division til SAS Ligaen.

- Jeg føler det er gået godt for mig. Samtidig føler jeg, at klubben er god at være i. Spillerne har taget godt imod mig og jeg kan godt lide måden, der bliver spillet fodbold på i Viborg. Så det har været lidt at falde ind i, fastslår Joe Zewe.

De seneste træningskampe har givet masser af spilletid til den arbejdsomme amerikaner, ligesom Joe Zewe satte 0-3-triumfen mod Örgryte igang med sit mål til 0-1. Derfor håber Joe Zewe også på debut i den grønne trøje, når Viborg F.F. onsdag aften tager hul på en ny SAS Liga.sæson på Aalborg Stadion.

- Det kunne være rigtig godt. Men det er jo også derfor, jeg er kommet hertil, fastslår amerikaneren.

Venlig hilsenPeder Henriksen
Kommunikationsmedarbejder

T: 86 60 10 66
F: 86 60 10 46
M: 40 92 52 61


Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S
Farvervej 1. 1.tv.
Postboks 214
8800 Viborg
CVR: 83073713