Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

PRM: AaB

Tirsdag d. 24. januar 2006

Pressemeddelelse
Mandag den 23. januar 2006
Casper Jacobsen på kontrakt i AaB

AaB skriver kontrakt med målmand Casper Jacobsen for det næste halve år.

Siden AaB den 4. januar startede forberedelserne til forårets udfordringer har den tidligere Viborg-, AGF- og Hobro-målmand Casper Jacobsen deltaget i træningen på Hornevej.

Denne prøvetid er forløbet så godt, at parterne nu har indgået en kontrakt indtil den 30. juni 2006.

AaB’s sportsdirektør Lynge Jacobsen er glad for aftalen.

- Både på og uden for banen har Casper Jacobsen vist sig som et positivt bekendtskab, konstaterer Lynge Jacobsen.

- Erik Hamrén og Allan Kuhn har været særdeles tilfredse med, hvad Casper har leveret på træningsbanen. Desuden er det vores indtryk, at Casper er faldet godt til i truppen, så beslutningen var fra vores side ikke så svær, fortæller Lynge Jacobsen.

I dette forår var Kenneth Stenild i første omgang udset til at være reserve for Jimmy Nielsen, men en alvorlig skade hos den unge målmand betyder, at 26-årige Casper Jacobsen nu overtager den rolle.

- Med aftalen med Casper Jacobsen føler vi os nu helt trygge omkring målmandsposten, og det er selvfølgelig vigtigt, understreger Lynge Jacobsen.

Casper Jacobsen har fået sin fodboldopdragelse i Viborg F.F., hvor det også er blevet til 13 kampe på det bedste mandskab, selvom konkurrenterne til pladsen mellem stængerne har været henholdsvis Arek Onyszko og Jesper Christiansen.

Et mellemspil i AGF levede aldrig op til forventningerne, hvorimod det seneste halve år som ankermand på Hobros hold i 2. division har været en stor succes.

Casper Jacobsen, der overtager trøje nummer 28 i AaB, er ligeledes noteret for en enkelt kamp på det danske U/21-landshold i 2000.

For yderligere oplysninger:
Casper Jacobsen 20 91 96 85

Sportsdirektør Lynge Jacobsen 20 67 83 49Med venlig hilsen
AaB A/S
Brian Andersen
Pressechef
Tlf. 96 35 59 00 - mobil 40 91 56 58
Besøg www.aabsport.dk