Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

PRM: Håndbold

Tirsdag d. 31. maj 2005

Jydsk Håndbold Forbund, Kastanievej 33, 8260 Viby J
Kontakt: Leif Bang, tlf.nr. 86142711 - eller e-mail JHF@dhf.dk


Frank D. Bjerregaard, Egå - JHF´s nye generalsekretær

Jydsk Håndbold Forbund har med virkning fra 1. august 2005 ansat Frank D. Bjerregaard som ny generalsekretær.

Frank D. Bjerregaard, Egå, 41 år, skal afløse Forbundets nuværende generalsekretær, Leif Bang, Hammel, der efter 19 år på posten har besluttet at gå på pension.

I håndboldkredse er Frank D. Bjerregaard kendt som elitehåndbolddommer, idet han i flere år har fløjtet i landets bedste række.

Naturligt bindeled

Forbundets nye generalsekretær kommer fra en stilling som afdelingsleder i Arbejdsmarkeds-afdelingen hos Kjellerup Kommune - og har i øvrigt en flot, 24-årig anciennitet bag sig inden for den kommunale sektor.

Jydsk Håndbold Forbund er en paraply-organisation for 85.750 håndboldspillere, organiseret i 612 foreninger, inddelt i 8 Kredse i Jylland. Der stilles derfor store, organisatoriske krav til generalsekretæren, der dels vil skulle fungere som bindeled mellem de frivillige, folkevalgte ledere, dels være formidler af de mangeartede, politiske budskaber og dels være koordinator for det nødvendige samarbejde mellem Forbundets øverste ledelse, de mange udvalg og de otte kredskontorer i Jylland.

Inden for de seneste år har Frank D. Bjerregaard været en ledende medarbejder i et travlt, kommunalt miljø, bl.a. med et fremtrædende samarbejde med det politiske system og efterfølgende implementeringer af trufne beslutninger. Egenskaber og arbejdsmæssige forhold, som i stort omfang skal videreføres inden for Jydsk Håndbold Forbund.

Kontinuitet

Carsten Thybo, formand for JHF, udtaler: ”Jeg er meget glad for, at vi nu har fået afsluttet den i øvrigt spændende proces omkring generalsekretærposten med nyansættelse af Frank D. Bjerre- gaard.
Jeg er ikke spor i tvivl om, at vi med Frank D. Bjerregaard som generalsekretær kan fastholde vores nuværende position inden for Dansk Håndbold - og opretholde den særdeles gode service, som har kendetegnet JHF inden for de seneste, mange år.”


Ønskes yderligere oplysninger, står vi meget gerne til disposition.