Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Jens J. Brinch forlader DR

Onsdag d. 30. juni 1999

Jens Jørgen Brinch, 43-årig sportsjournalist, valgte i går at opsige sit job på DR-TV-sporten.
Han har lavet en fast free lance aftale med Tips-Bladet.
Aftalen betyder bl.a, at han kan blive boende i Aalborg.
Jens Jørgen Brinch var for nylig involveret i en strid med sportschef Jørgen Steen Nielsen - en sag, der var tophistorie i Ekstra Bladet dagen før en landskamp, men det er ikke striden, der har fået ham til at forlade DR-sporten.
- Jeg har arbejdet 15 år hos DR og har haft 14 gode år, siger Jens Jørgen Brinch. For et år siden mistede DR rettighederne til superligafodbold. Jeg har fulgt dansk fodbold, siden jeg var knægt. Det er mit halve liv, og jeg kan ikke undvære at snakke fodbold med vennerne. Det er årsagen til, at jeg skifter job. Jeg kan ikke klare at beskæftige mig med natorienteringsløb og undervandsrugby, når fodbolden snurrer.
Jens Jørgen Brinch arbejdede for Tips-Bladet i syv måneder fra januar 1984, inden han startede på Kanal 94 i Vejle den 1. september samme år. Årsagen til jobskiftet var, at han ikke ville flytte til København.
Én gang jyde, altid jyde.
Den 1. maj 1985 startede han på Radiosporten med base i Århus.
I sommeren 1997 skiftede han til TV-sporten.
- Jeg glæder mig til at skrive om fodbold igen, og det gør ikke glæden mindre, at jeg nu har fået de danske mestre som naboer i Aalborg, siger han.